Känd TV4 profil angrep kvinnlig kollega

Blogg

Det hände under slutet av en produktion efter att han blivit berusad. En känd TV4 profil angrep kvinnlig kollega.

Enligt uppgifter så höjde Anders Öfvergård rösten mot sin kollega och inledde sedan en så kallad brottningsmatch efter att han dessutom tagit tag i hennes handleder. Hans kommentar till Expressen om händelsen: ”Jag bad om ursäkt, det stämmer att jag var otrevlig”.

Det var inte alls okej av mig och är hemskt ledsen för det”

TV4-profilen uttrycker sig ångerfullt att han erkänner att en galen händelse inträffat och han är ledsen för det.

”Det stämmer att jag betedde mig otrevligt. Jag bad dessutom om ursäkt och det kan jag göra igen. Det var inte alls okej av mig och är hemskt ledsen för det”, yttrar sig Anders Öfvergård.

TV4 leder en utredning om händelsen. De kontaktar också alla som är inblandade för att få deras egna versioner av händelsen. Informationen kommer fram i samband med att produktionen avslutas. TV4 har pratat med de inblandade för att få en helhets bild av händelsen, tar det sedan där ifrån, säger de ansvariga för produktionen.

Expressen tar också kontakt med den Vd:n för det ansvariga produktionsbolaget men blir hänvisad direkt till TV4 utan några svar.