GRETA1

Greta Lundgren – att vara dotter till en kändis

Blogg

Våra älskade skådespelare blir äldre, och de ikoniska filmerna blir allt mer ikoniska. Något som också växer är deras barn. Du känner säkert till Dolph Lundgren från flera olika spännande filmer, så som Rocky och He-Man. Just nu är han aktuell med att träda fram som Kung Nereus i uppföljaren till Aquaman. Dolphs två otroligt vackra flickor Ida och Greta Lundgren har också börjat göra egna framträdanden in i kändisvärlden.

En kort inblick i Greta Lundgrens liv

Född30 November 2001 i Stockholm
Föräldrar & SyskonPappa Dolph Lundgren, mamma Anette Qviberg och syster Ida Lundgren
HobbyFotografering, video och konst
Fullt namnGreta Eveline Lundgren

Greta Lundgrens relation till sin familj

Det är skönt att ha familjen omkring sig och att vara nära dem. Familj är viktigast av allt, det är något som hela familjen Lundgren är överens om. Greta Lundgren är väldigt tajt med sin storasyster Ida Lundgren. På sin födelsedag utbytte systrarna varma ord om varandra. Min syster och bästa vän, skrev Ida på Instagram.

Nyår tillbringade Greta i Spanien tillsammans med sin mamma Anette Qviberg och Ida Lundgren. Det postades många glada bilder på Instagram. Även på Gretas födelsedag så kunde man se en mysig bild från vad som såg ut som att vara en mamma och dotter-dag.

Greta är också mycket älskad av sin pappa, Dolph Lundgren. Även på hans sociala medier har Greta framträtt många gånger. Det är verkligen en ansträngning att hantera karriär och familj, men för familjen Lundgren så är det viktigt att träffas och ha roligt tillsammans.

Greta Lundgren väljer att vara privat

Det kan vara frestande när man har en kändispappa att verkligen utnyttja rampljuset och öppet leva sitt liv på sociala medier, eftersom så många är intresserade av hur det går för en, och vad man gör. Det är verkligen spännande med kändisar.

Både Greta Lundgren och hennes syster Ida har vuxit upp utanför rampljuset. Detta för att få en normal barndom som inte behöver präglas av att ständigt bli igenkänd. Det är först nu när de börjar bli lite äldre som båda tjejerna tar lite mer plats på sociala medier, med tusentals följare. Ida har en egen skådespelar- och modellkarriär som gör henne väldigt populär.

Greta är också växande på sociala media, och har precis som sin storasyster en förkärlek till att bli modell. Medan vi väntar på hennes debut, så delar Greta gärna bilder och konst på sin blogg.

Greta Lundgren och Dolph Lundgren

Greta Lundgren är verkligen en härlig tjej som vi ser fram emot att se mer av i framtiden. Både Greta och Ida jobbar på sina karriärer och glider fram i sin takt, med hjälp av sina föräldrars karriärer. Dolph Lundgren, allas vår actionhjälte, fick sitt stora genombrott med Rocky IV, eller Rocky 4. Här kommer en liten kort lista på några fakta om Dolph Lundgren.

  • Dolph Lundgren föddes som Hans Lundgren, men bytte namn till Dolph (Rudolph) Lundgren när han började sin skådespelarkarriär.
  • För bara några år sedan så bröt Dolph sin relation med Jenny Sandersson. Idag är han lyckligt förlovad med den unga Emma Krokdal.
  • 2008 berättade Dolph att han kände sig dragen till kampsport eftersom att hans far, misshandlade honom när han var väldigt liten. Dolph har idag 4:e gradens svart bälte i karatestilen kyokushinkai.
  • Förutom sitt svarta bälte i kyokushinkai så har Dolph också en examen som civilingenjör i kemiteknik, ett imponerande högt IQ och bara bra betyg. Vilket CV!
  • Dolphs mamma heter Birgitta Lundgren. Han har också en bror som heter Johan Lundgren, och två systrar som heter Katharina respektive Annika Lundgren.

Greta Lundgren och framtiden

Ida Lundgren har som sagt redan en blomstrande karriär inom skådespeleri och som modell. Det finns stor potential för ytterligare tillväxt av följare på sociala medier och framtida, vackra modellbilder. Ida drömmer om att äga ett hälsoföretag av något slag.

Greta Lundgren har såklart precis börjat komma igång med sina drömmar, och det finns stor chans att få se mer också av henne. Oavsett om det handlar om att visa upp bilderna från nyårsfesten, ett nostalgiskt minne från den bästa dagen på stranden med en riktigt snygg bikini eller tankar om fotografier så delar Greta definitivt med sig av glädje. Det blir roligt att se henne fortsätta växa upp och att se vilken karriär som lockar mest.